background
Van der Helm & Co Makelaars

Utrechtseweg 29A4, 1213 TK Hilversum is niet meer beschikbaar.

Deze woning is succesvol verkocht door Van der Helm & Co Makelaars.

Bent u op zoek naar andere woningen?
Onze makelaars staan klaar om u te assisteren bij het vinden van uw ideale woning.

Bezoek onze website voor ons actuele aanbod.

Onze diensten

Verkoop

Bent u op zoek naar een betrouwbare makelaar in Hilversum om uw huis te verkopen? Van der Helm & Co Makelaars is gespecialiseerd in het verkopen van woningen en appartementen in Hilversum en omgeving. Met onze uitgebreide kennis van de lokale markt en onze doeltreffende verkoopstrategieën, kunnen wij u helpen om uw huis snel en tegen de beste prijs te verkopen. Wij nemen al het werk uit handen en zorgen voor een soepele en succesvolle verkoop van uw woning. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

Meer info over Huis verkopen in Hilversum bij Van der Helm & Co Makelaars

Aankoop

Bent u op zoek naar uw droomwoning in Hilversum? Van der Helm & Co Makelaars is dé aankoopmakelaar die u helpt bij het vinden en aankopen van uw ideale huis of appartement. Onze ervaren makelaars kennen de Hilversumse woningmarkt als geen ander en begeleiden u van het eerste kennismakingsgesprek tot aan de sleuteloverdracht. Wij nemen al het werk uit handen, zodat u zorgeloos kunt uitkijken naar het aankopen van uw nieuwe thuis. Met onze expertise en persoonlijke aanpak zorgen wij ervoor dat u uw droomwoning in Hilversum vindt en aankoopt tegen de beste voorwaarden. Maak vandaag nog een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek en laat ons u helpen bij het aankopen van uw nieuwe huis.

Meer info over Huis kopen in Hilversum bij Van der Helm & Co Makelaars

(ver)Huur

Bent u op zoek naar een ervaren makelaar in Hilversum voor het huren of verhuren van een gemeubileerde woning of appartement? Specialist Hilversum is dé partner voor u en werkt nauw samen met Van der Helm & Co Makelaars. Wij zijn gespecialiseerd in het verhuren van gemeubileerde woningen in Hilversum en omgeving en hebben een uitgebreid netwerk van potentiële huurders. Of u nu een woning wilt verhuren of op zoek bent naar een huurwoning, wij staan voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de perfecte match. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons u helpen bij het vinden van uw ideale huurwoning of het verhuren van uw woning in Hilversum.

Meer info over Specialist Hilversum verhuur gemeubileerde woningen bij Van der Helm & Co Makelaars

Taxatie

Bent u op zoek naar een betrouwbare NWWI taxateur in Hilversum voor het laten taxeren van uw woning of appartement? Van der Helm & Co Makelaars is uw partner voor professionele taxaties in de regio Hilversum. Onze gecertificeerde NWWI taxateur staat klaar om uw taxatie-opdracht snel en accuraat uit te voeren. Of het nu gaat om de waardebepaling van uw woning voor verkoop, aankoop of financiering, wij zorgen voor een deskundige taxatie die voldoet aan alle eisen. Neem vandaag nog contact met ons op voor een betrouwbare taxatie van uw woning in Hilversum.

Meer info over NWWI taxateur Hilversum bij Van der Helm & Co Makelaars

Expats

Bent u op zoek naar een specialist in de verhuur van gemeubileerde woningen voor expats in Hilversum? Dan bent u bij Van der Helm & Co Makelaars aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het vinden van geschikte gemeubileerde appartementen voor expats die tijdelijk in Hilversum verblijven. Met onze uitgebreide kennis van de lokale huurmarkt en ons netwerk van verhuurders, kunnen wij u helpen bij het vinden van de perfecte woning die voldoet aan de wensen van expats. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons u helpen bij het vinden van uw ideale gemeubileerde woning in Hilversum.

Meer info over Specialist in verhuur gemeubileerde expats Hilversum bij Van der Helm & Co Makelaars